Családi nap az Árpád kertben

Múlt szombaton, immár 5. alkalommal találkoztunk a kutyabarátokkal az Árpád-kertben.Rengetegen töltöttek el velünk egy jó hangulatú,kutyacsaholástól hangos családi délutánt.Önkénteseket toboroztunk, az érdeklődők megismerkedhettek az egyesület munkájával, az állatvédőkkel és a Szikhát kutyamenhely néhány lakójával. A rendezvény fővédnöke Lövei Ferenc, önkormányzati képviselő volt, köszönjük támogatását! Minden ott lévő önkéntesnek,adományozónak és részvevőnek köszönjük a segítséget és a részvételt!Köszönjük továbbá a segítséget és támogatást a művelődési központnak,a Rétesboltnak,a Vakkantó Állateledelnek és az orosházi városüzemeltetésnek is!

Bár az időjárás nem kedvezett nekünk, de mégis sok család döntött úgy, hogy velünk, és a kutyusokkal tölti a Szombat délutánját, és ellátogat az 5. alkalommal megrendezett „Védd a védtelent!” Családi napunkra az Árpád kertbe. Akik így tettek, nem bánták meg, hiszen sok, színes programmal igyekeztünk vendégül látni a velünk tartókat.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Lövei Ferencnek – rendezvényünk fővédnökének – illetve minden támogatónak, résztvevőnek, segítőnek, és akik bármilyen formában hozzájárultak a rendezvényünkhöz.