Hírek


 

Hűség és szeretet – fókuszban a szikháti nyílt nap

Szombat délután kinyíltak Szikhát kapui. Érkeztek is sokan, az otthontalan kutyák örültek a simogatásnak, jó szónak, az állatvédők pedig az adományoknak, de szívük mélyén annak is, gondoltak gondozottjaikra, és a hőség ellenére is kilátogattak hozzájuk. Aki ott volt, annak azért, aki nem tudott részt venni a nyílt napon, azért mutatjuk Kecskeméti Krisztina fotóit.

alt

Bővebben...

 

Vincent

alt

Vincentet egy Orosházához közeli kisváros gyepmesteri telepéről hoztuk el. Borzalmas körülmények között tartják itt a kutyákat. Vincent nagyon ragaszkodó, bújós, idegenekkel is rendkívül barátságos, tacskó kutyus. Jó jelzőkutya, szép, öblös hanggal. Minden kutyával, a fiúkkal is jó viszonyt ápol, nem domináns. A cicákat nagyon szereti, játékból kergetheti ugyan, de nem bántja őket. Szófogadó, de hűen tacskó véréhez, kissé makacs. A pórázhoz fűződő jó viszonya alakulóban van. Mindig vidám, játékos kiskutya, akinek a társaság nagyon fontos, s egyelőre az állandó hancúrozás tölti ki mindennapjait. Vincent féléves kutya, Szikháton várja a gazdit!

 

Szikhát nyílt nap

Szeretettel várunk minden állatbarátot a Szikhát kutyamenhelyre július 2-án, délután 14 órától, 18 óráig nyílt napunkra!

alt

 

 

Módosítás: (2016. június 20. hétfő, 14:15)

 
További cikkeink...