Hírek


Alice és kis családja

alt

Telefonon kértek kétségbeesetten segítséget tőlünk, hogy két település között, egy romos tanyában, egy anyakutya van magára hagyva három kölykével. Alig lehet őket megközelíteni, félősen menekülnek a nem éppen barátságos terepen.
Szerencsére az élelmet elfogadták, de csakis akkor, ha több méterre eltávolodtunk tőlük. Több napi etetés, barátkozás után sem férkőztünk bizalmukba. Nem maradt más, mint a jól bevált sedalin. Alice befogása után, azonnal barátságos, kedves kutyává változott. Azóta rendkívül igényli az ember közelségét, törődését. Figyeli gazdája minden mozdulatát, szavát és akkor boldog, ha annak kedvére tehet. Eleven, okos, szófogadó kutya. 

Alic három kölyke Jane, Judy és Jerry 5 hónap körüli szuka kiskutyák. Jane a legkisebb és ő a legfélénkebb is a testvérek között. Judy viszont a legbátrabb, ő a kezdeményező hármójuk közül. Mindenhová követi anyját, mindent kipróbál. Jerry a legnagyobb a testvérek között, játékos, vidám, nyugodt kiskutya. Lassan megtanulják, hogy az ember biztonságot, szertetet is tud nyújtani.
A kis család Szikháton várja az örökbefogadókat.

 

Vanda

alt

Vandát egy forgalmas út mellett hagyta magára szívtelen gazdája. Napokig élt ott egyedül, élelem nélkül. Vanda éber, kissé félénk, de nagyon figyelmes kutyus, sokat ugat. Az idegenekben nem bízik meg, nehezen barátkozik és nem fogad el mindenkit. Gyanakvó természetű, viselkedése méltóságteljes és tartózkodó, de értelmes, könnyen képezhető kutya. Vanda másfél éves, szuka kutya, Szikháton várja az új gazdit!

 

Kérjük ajánlja fel adója 1%-át!

alt

 
További cikkeink...