Hírek


Eszes és Eper

alt alt

Eszest és Eperkét több testvérével együtt, mint felesleges szaporulatot kidobták egy elhagyott területen. Az eleinte félénk kölykök hamar feloldódtak a menhelyen. Eleven, vidám, jó természetű, játékos, könnyen idomítható, szófogadó kutyák. Idegenekkel szemben barátságosak, a gyerekekkel jól kijönnek.

Módosítás: (2016. január 14. csütörtök, 15:48)

 

Talpas

alt

Talpas még 2013-ban került menhelyünkre, akkor még csak pár hónapos volt. Örökbefogadták és kellemes éveket töltött gazdája mellett, de közbe szólt a végzet! Így a kis Talpas újból a menhelyen várja új gazdáját! Eleven, mozgékony, picike, vidám kutya. Szereti a nagy, hosszú sétákat. Nagyon ragaszkodó, hűséges, önálló egyéniség, saját akarattal. A többi kutyával is békésen megfér. Szikháton várja az új gazdát!

Módosítás: (2015. december 09. szerda, 12:31)

 

Böbi (gazdira talált - 2016.01.08.)

alt

Böbit a gazdájától hoztuk el, lemondott róla. A szegény körülmények között élő családnak két magyar vizslája volt, Babi és Böbi. Böbit egy picike ólban tartották, onnan sikerült elhozni. Böbének befelé forduló szemhéj betegsége van, mely műtéttel gyógyítható. Kedves, engedelmes, intelligens természetű magyar vizsla. Nyugodt, jóindulatú, kissé félénk, érzékeny, a durva bánásmódot nehezen viseli, de a szerető gazdának a csillagokat lehozná az égről. Könnyen tanítható, de házőrzőnek nem alkalmas. A végtelenségig ragaszkodó, kedves természete miatt a gyerekek kiváló játszótársa. 

Módosítás: (2016. január 14. csütörtök, 15:41)

 
További cikkeink...