Hírek


Gazdira vár (gazdira talált)

alt

Gazdira vár ez a kistermetű fekete kan kölyökkutya. 6 hónapos, szereti a gyerekeket, a macskákat nem bántja. Mozgékony, játékos, életrevaló kis keverék kutyus.

Telefon: 06 (70) 423-3698

Módosítás: (2015. december 09. szerda, 12:31)

 

A kicsike Borsó

alt

A kis Borsó egy tanyáról érkezett hozzánk, hívatlanul szegődött oda, de nem kellett még házőrzőnek sem, mivel  olyan picike. Nagyon kíváncsi természetű, gyorsan tanul és könnyen alkalmazkodik. Értelmes, ezért sohasem lesz szükség kemény büntetésére. Élénk, vidám és játékos kutya az agressziónak vagy félénkségnek nyoma sincs benne. Éber, sportos, magabiztos, barátságos és higgadt eb, vidám őszinte alaptermészettel. A többi kutyával is jól kijön, fiatal szuka kutyus.

 

Evetke

alt

Evetke egy napon, korán reggel egy kerékpáros után rohant, de az nem állt meg. Így ő ott állt egyedül az esőben.  Gyengéd, barátságos, játékos és eleven kiskutya. Nagyon értelmes, szívesen tanul és általában engedelmes is. Nagyon szeret a gazdája és a családja közelében lenni, viszont nem szereti, ha egyedül hagyják. Ha veszélyt érez vagy valami szokatlan zajt hall, rögtön ugatni kezd. Élénk, értelmes, nagyon ragaszkodó kiskutya. Kutyákkal barátkozós, ismeri a pórázt. Szikháton várja az új gazdit!

Módosítás: (2015. november 25. szerda, 13:45)

 
További cikkeink...