Hírek


Örökbefogadók figyelem!

Várjuk olyan gazdik jelentkezését, akik az elmúlt években vittek haza kutyát a Szikhát menhelyről és szívesen mesélnének a kutyusról, illetve fotókat küldenének róla.

Bővebben...

 

Mindenkivel haverkodik

Suba? Puli? - vagy csak egy nagyon elhanyagolt fehér, göndör szőrű kutya? A pásztor tudta, hogy milyen érték a hűséges terelő kutyája, minden időben nagy becsben tartotta, céltudatosan tenyésztette. Arra is vigyázott, hogy a nyáj mellett fellelhető őrző-védő ebek ne keveredjenek a terelő kutyával. Érdeke volt, hogy őrző-védő kutyái nagyok és főleg fehér színűek legyenek, a terelő puli meg élénk, gyors és tanulékony maradjon. Suba talán ilyen is, de, hogy nagyon cudar gazdája volt az biztos. Ketten nyírtuk és még folytatjuk! Pulikánk elől az összes kutya menekül, pedig ő mindenkivel barátkozna! Fiatal, tele van energiával, szeretettel, jóindulattal! Holnap kínai meztelen kutya lesz belőle!

alt alt alt alt

Módosítás: (2011. november 09. szerda, 17:11)

 

Autóból rakták ki

Két település között találtuk ezt a kiskutyát, az út szélén állt, és ki-kiszaladgált az autók elé. Első szóra szaladt hozzánk, és a nyitott ajtón beugrott az autóba, megunt kedvenc lehetett szegény. Nagyon koszos, poros és nagyon éhes, szomjas volt. Ideiglenes befogadójánál egyből otthon érezte magát, a nyitott kapun nem megy ki, szót fogad. Jól táplált kutyus, a fogai alapján fiatal, mert épek, fehérek és szépek a fogai. Nagyon eleven, értelmes kutyus, jól alkalmazkodik a többi kutyához, enni nagyon szeret. Igazi kis családi kedvenc típus, egy meleg, szerető otthont keresünk neki! Telefonszám: 06-20-316-9099.

 

„November 11-től van már gondoskodó, szerető gazdija, kívánom, hogy sok szeretet kapjanak egymástól! A kutyus minél hamarabb felejtse el lelketlen, gonosz régi gazdáját, aki sérülten kitette, magára hagyta, ezt a nagyon ragaszkodó, aranyos állatot.... Hazaérkezésünk után azonnal megfürdettem, s hátáról a seb is levált és megszabadult a sok bolhától is, felnézett rám olyan, de olyan hálás szemekkel és megnyalogatta a kezem. Megköszönte a gondoskodást......” (ideiglenes gazdija elköszönt tőle)

 

alt alt

Módosítás: (2011. november 11. péntek, 15:47)

 
További cikkeink...