Hírek


Ő is felesleges szaporulat!

Mimit sikerült megmenteni és reméljük egy jó gazda mihamarabb jelentkezik is érte. Nagyon sok kutya születik feleslegesen évről-évre, a felelőtlen gazdáknál világra jövö kölyköknek már nem lehet megfelelő helyet találni, hiszen ennyi ebre nincs szükség Magyarországon. A kölykök egy része még kiskorában elpusztul a parvo vírustól (és nem a fogváltástól!), vagy az utcára kerül, ahol elüti az autó, de lehet, hogy éppen ismételten gondatlan emberek kezébe kerül és tovább szaporodik, másik részük pedig a sintértelepeken végzi, ahol elaltatják őket (jobb esetben injekcióval...). Sokuk persze a már egyébként is túlzsúfolt menhelyekre kerül. Jelentős változást csak szemléletváltozás hozhat. Ha nem szaporítanák őket..., ha csak felelősséggel vállalna mindenki háziállatot..., ha nagyobb segítséget kapnának a menhelyek..., ha komoly büntetés járna a kidobott, elhagyott, rosszul tartott és bántalmazott állatok után... nem kerülne ilyen helyzetbe Mimi sem!

alt alt

Módosítás: (2011. november 03. csütörtök, 15:06)

 

Két boldog kutya!

Bolka örökbefogadó gazdija három videót osztott meg velünk, amelyek hűen tükrözik Bolka jó sorsát, a Video linkre kattintva megtekintehetők.

Pöttyös Panka a Sikertörténet címkét kapta, nem véletlenül, az eldobott kiskutya igzán jó helyre került. Panka mostanság ünnepli egy éves szülinapját boldog családi körben, Szíriusz társaságában.

alt alt

 

Módosítás: (2011. október 31. hétfő, 20:49)

 

Köszönjük az adományt!

alt

Képünkön Györgyiné Elluska adománya a menhely kutyusainak, ezen kívül kaptunk tíz bála szalmát is. 

Módosítás: (2011. október 27. csütörtök, 12:05)

 
További cikkeink...