Hírek


Csoda, hogy túlélte!  -sajnos mégsem sikerült... alt

Karesz onnan jött, ahonnan már sok hasonló állapotú és sorsú társa is, Szentetornyáról. Tipikus, bálamadzagos történet. Őt nézve könny szökik az ember szemébe, kínnal teli rövid kis élete, hosszú hetek szenvedése, amit átélt segítség nélkül, élelem nélkül! Még talán egy éves sincs, pici korában madzagra kötötték, majd amikor az mélyen a húsába vágott, még egy madzagot kötöttek rá, biztos, ami biztos, „innen élve nem szabadulsz"! Nem tudni hogy, de megmenekült, az utolsó pillanatban történt…

alt alt  alt alt

Ismeretlen tettes ellen a feljelentést megtesszük!

Módosítás: (2011. november 01. kedd, 19:03)

 

Már megint egy kirakott kiskutya!

Csövit kegyetlen, lassú halálra ítélte gazdája. A reptér elhagyatott, gazzal borított részén hagyta magára, hogy étlen-szomjan szenvedjen. Szerencsére még időben rátaláltak megmentői, így Csövi esélyt kapott az életre. Barátságos, érdeklődő, egészséges, hat hetes fiú kiskutya. Sírdogál a menhelyen, szeretnénk ha mihamarabb biztonságban érezhetné magát egy szerető gazdi otthonában!

alt

Csövi szerető gazdira talált! -2011.11.17.

 

Módosítás: (2011. november 17. csütörtök, 10:25)

 

Talpi, a talpig labrador

Talpi nyár óta a menhely lakója, nehezen sikerült ugyan befogni, menekült mindenki elől, de szinte azonnal beilleszkedett a „szikháti életbe”. Valódi labrador, a fajta összes jó tulajdonságával megáldva. Könnyen kezelhető, intelligens kutya, imádja az ember társaságát és figyelmét, nagyon tanulékony kölyök. Igazi játszópajtás, akár gyerekről, akár másik kutyáról van szó. Talpi szívesen apportíroz, imád szaladgálni és utána odabújni a gazdihoz.

Mindene a játék:

alt

Talpi szerető gazdira talált! -2011.11.17.

Módosítás: (2011. november 17. csütörtök, 10:23)

 
További cikkeink...