Hírek


Gazdátlan cicák!

Több bejelentést kaptunk elárvult, éhező kiscicákról, elhagyatott helyeken élő gazdátlan macskákról, ezért elindítjuk a cica gazdi keresőt. Aki megfelelő minőségű fotót és szöveget küld (a cica tartózkodási helye, kora...) email címünkre ilyen cicusokról, azt feltesszük a honlapon lévő Cicák menüpont alá. Az egyesület kutyamenhelyet üzemeltet, ezért sajnos nem áll módunkban befogadni a cicákat, csak ebben a formában tudjuk támogatni gazdához kerülésüket.

 

S.O.S.

A Juhász Gyula utcán játszott ez a kiskutya testvérével együtt, valószínű, hogy ott rakta ki őket valaki, mivel eddig senki sem kereste őket. Testvérkéjének gyorsan akadt gazdája, de ő még ideiglenes befogadójánál várja, hogy egy szerető gazdi otthonába fogadja. Hat hetes csöppség, egészséges, szuka kölyök.

altalt

Picúr október 22-én gazdára talált!

 

72 óra munka    (képek a Galériában)

Október 14-én, pénteken délután a Székács József Evangélikus Általános Iskola diákjai bicikliztek ki a menhelyre. A  „72 óra önkéntes segítség kompromisszumok nélkül: hadüzenet a közönynek!” elnevezésű országos mozgalom keretében a Szikhát menhely környékét takarították, majd kutyát sétáltattak. A szemerkélő eső ellenére jó munkát végeztek, nagy kupac szemetet gyűjtöttek össze. A kutyák is örültek a simogató kis kezeknek és a sétának! 

altalt

 
További cikkeink...