Hírek


Védd a védtelent! Családi nap az Árpád-kertben

alt

Kutyaszépségverseny és kutya-gazdi futóverseny lesz Orosházán az Árpád-kertben, szeptember 24-én.
A kutyaszépségverseny 16:00-tól kezdődik. Utána 16.30-tól a kutya-gazdi futóverseny következik. :) A futóverseny az Előd utcán kerül megrendezésre és 200 méteres lesz a táv. 
Mindkét versenyen az első 3 hely lesz díjazva és jutalmazva is! 
A nevezési díj 500 Ft, amivel az orosházi Szikhát Kutyamenhelyet támogatják a versenyzők! :)
Nevezni a helyszínen lehet 14:00-tól. (
 Előnevezni lehet a Szikhát Napló facebook oldalon.)

Bővebben: https://www.facebook.com/szikhatnaplo/?fref=ts

Módosítás: (2016. szeptember 15. csütörtök, 12:50)

 

Szeder

alt

Szedert két település között találtuk. Eleinte félénk, bizalmatlan és visszahúzódó volt.
A menhelyen kutyatársaival viszont azonnal barátságot kötött. Fürge, aktív, kiegyensúlyozott természetű, játékos, féléves szuka kutyus. Könnyen, gyorsan
és szívesen tanul, Szikháton várja az új gazdit!

Módosítás: (2016. szeptember 06. kedd, 09:38)

 

Aszú

alt alt

Aszúra egy Orosházához közeli faluban, állatszerető gyerekek találtak rá, a nagymama kapujában reményt vesztve ücsörgött. Fáradt, bolhás, piciny teste kimerült, megfáradt. Ült dideregve, kétségbeesetten, zihálva. A biztos otthon a múlté, félelem és megadás tükröződött a szemében. A gyerekek azonnal segítséget kértek, tudták, hogy nem fogják sorsára hagyni, mint gazdája tette. 
Aszú, foga rossz állapota miatt alig bírt enni. Az orvosi vizsgálatnál kiderült, hogy fogai között több toklász található, mely hatalmas fájdalmat okozott, több fogát ki kellett húzni, a fogkövet leszedni. Rossz állapota, vérszegénysége miatt altatása is veszélyes volt. Műtét után gyorsan javul állapota, fájdalmai elmúltak. Eleven, játékos, nagyon barátságos szófogadó kutya, Szikháton várja új gazdiját a picike, szuka kutya.

Ha támogatni szeretné Aszú gyógyulását, megteheti bankszámlánkra történő utalással (11733041-20038069), a közleménybe kérjük írja be, hogy Aszú. Köszönjük! 

Módosítás: (2016. augusztus 22. hétfő, 14:08)

 
További cikkeink...