ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERZŐDÉS

 

Az örökbefogadó

Neve:………………………………………………………………………………………….

Lakcíme:………………………………………………………………………………………

Személyazonosító száma:.. …………………………………………………………………..

Telefonszáma:………………………………………………………………………...............

 

Az örökbefogadott kutya

Neme:…………………………………………………………………………………………

Kora:………………………………………………………………………………………….

Jellemzői, színe:………………………………………………………………………………

Neve:………………………………………………………………………………………….

Veszettség elleni oltás, chip:………………………………………………………….

 

Az örökbefogadó a fent nevezett kutyát az alábbi feltételekkel fogadja örökbe az Orosházi Állat- és Természetvédő KHE (mint örökbeadó) gondozásából:

1. A fent nevezett kutyát az örökbefogadó semmilyen körülmények között nem adhatja tovább senkinek. A kutya eltűnéséről az örökbeadót 24 órán belül értesíteni köteles.

2. Az örökbefogadó vállalja, az előírt egészségügyi kötelezettségeket védőoltás, parazitamentesítés, valamint azt, hogy az állat megbetegedése esetén haladéktalanul állatorvoshoz fordul. A kutyáról megfelelően fog gondoskodni.

3. Az örökbefogadó tudomásul veszi, hogy az általa örökbefogadott kutya nem tenyészthető, nem szaporítható. Az ivartalanítást állatorvossal elvégezteti.

4. Az örökbefogadó beleegyezik, hogy az Egyesület megbízottja felkeresse és ellenőrizze a rá bízott állattartási körülményeit. Elfogadja, hogy amennyiben a kutyát az örökbefogadó nem megfelelően tartja /pl. láncra kötve, tűző napon, árnyék, víz nélkül, élelem nélkül, kis helyre bezárva /, elhanyagolja, rosszul bánik vele, az örökbeadónak joga van a kutyát visszavenni feltétel és ellenszolgáltatás nélkül; valamint amennyiben állatkínzást vagy törvénytelenséget tapasztal, úgy Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény értelmében a szakhatóságoknál feljelentést tenni.

5. Amennyiben az örökbefogadó valamilyen oknál fogva a kutyát tovább tartani nem tudja, erről értesítenie kell az örökbeadót, hogy a kutya sorsát és jövőjét együtt oldják meg.

 

A felek aláírásukkal kinyilatkoztatják a szerződés valamennyi pontjával való teljes egyetértésüket. A fenti szerződés két, egymással szó szerint megegyező példányban készült.

 

Dátum: Orosháza, 2015.…………….

 

 

………………………………………                                                             ……………………………………

örökbeadó                                                                                         örökbefogadó

 

 

 

Egyesületi támogatási díj:…………………………………………………Ft .fizetve

 

Bankszámlaszám:11733041-20038069 Adószám: 18383678-1-04