Virtuális örökbefogadás

A virtuális örökbefogadás nagyszerű módja annak, hogy akkor is támogathasson egy menhelyről kiválasztott kutyát, ha nem tudja őt ténylegesen örökbe fogadni.
A kutyák virtuális örökbefogadásának napi díja: 400Ft. Ezzel hozzájárul „kutyája” etetéséhez, állatorvosi ellátásához (oltások, ivartalanítás, chipezés, esetleges műtét...).
A virtuális örökbefogadónak annyi a dolga, hogy befizesse azt az összeget az egyesület számlaszámára, amennyivel és ameddig a kutyát támogatni szeretné. A befizetéskor jelölje meg a szponzorált kutya nevét.

 

A Virtuális örökbefogadás link alatt megtalálható lesz a kutya fotója, az örökbefogadó nevével (becenevével), addig, amíg a kutya ellátását finanszírozza. Természetesen cégnevet is meg lehet adni, így egy-egy kutya fotója akár reklámhordozóként is használható. Egy kutyának egy időben csak egy virtuális örökbefogadója lehet. Ha a kutya már „foglalt", azaz van virtuális örökbefogadója, akkor az Ön virtuális örökbefogadása attól az időponttól indul, amikor az előző virtuális örökbefogadás véget ér.
 

Amennyiben a kutyát a virtuális örökbefogadás közben örökbe fogadják, vagy elpusztul, a fennmaradó támogatási összeget az állatotthon egyéb állatorvosi költségeinek fedezésére fordítjuk, azaz más kutyák állatorvosi ellátását fedezzük belőle.

Köszönjük, hogy támogatja kis védenceinket!

alt