Siker


Bécsbe vitték Szellőt!

alt

A kicsi Szellőt másik két testvérével Szikrával és Szeplővel tette ki gazdájuk még tavaly, kölyökként. Szeplő hamar gazdára talált és most Szellőre is sor került. A Projekt Pusztahunde segítségével bukkant rá új gazdija, aki egészen Bécs külvárosáig vitte tegnap délután a mi Szellőnket. Biztosan jó dolga lesz új otthonában és sok mindent megtanul majd, mert új, fiatal gazdija kutyatrénernek tanul. Szellőnek társa is lesz, Lizi, aki egy bajor menhelyről került gazdájához. Könnyű beilleszkedést és boldog életet kívánunk a mi kis jámbor és engedelmes Szellőnknek!

 

Pepe öt évig volt szikháti kutya

Pepe 2007 márciusában került hozzánk, kölyökként. Még abban az évben örökbefogadták, de Pepe átrepülve a kerítést meg sem állt a menhelyig, és azóta is ez volt az otthona. Most jött el az ő ideje, kiválasztották, és német gazdái nagyon elégedettek vele, ezt a jelentést kaptuk Pepéről:

Pepe a lakásban még egy kicsit bizonytalan, de mindig Karin (az új gazdi) mögött megy, és nem veszti szem elől. Az ágyba még nem akar felmenni, de közvetlen az ágy mellett a puha kutyakosárban alszik. Legszívesebben napi 24 órát simogattatná magát, az első kutyussal a Lennyvel is jól megértik egymást, és a cicák sem érdeklik. Sétával is minden klappol.

alt alt

alt alt

 

 

Tacsi

alt

Tacsi is két hete van gazdinál, videót is küldtek róla:

http://www.youtube.com/watch?v=L2F7RB2YrsA&feature=player_embedded

 

 
További cikkeink...