Siker


Talpinak igazán jó!

November 6-án fogadták örökbe Talpinkat, a labrador szuka kutyust.
Igen nagy öröm ért bennünket, amikor a múlt héten meglátogattuk új otthonában, kis gazdáival éppen sétáló körúton volt, amit láthatóan nagyon élvezett. Jól beilleszkedett új családjába, nagyon szeretik, igazi kedvenc. Felszedett pár kilót és a bundája is gyönyörű. Talpas - mert ez lett az új neve-, hosszú, boldog kutyaéletet kívánunk!

alt

 

Puszi mesés élete

Puszink remek helyre került. Ő egy igazán hízelkedős kutya volt már a menhelyen is, állandóan az ember nyakában lógott, alig lehetett bemenni hozzá, mert lépni sem tudtunk tőle. Ilyen pompás, nagyszerű otthont kívánunk az összes kutyánknak! :)

alt alt

 

Hello, Vándor vagyok.

Meg szeretném nektek mutatni, mit csinálok, ha a gazdimami dolgozik és én a pótfalkámmal vagyok.

alt

Van egy olyan, mint a dohányzóasztal, amit én egészen másra használok vagy dobogónak, vagy szükség esetén le is fekszem rá.

alt

Van egy saját cicám, őt Dustynak hívják és 22 éves, már egy csomó kutyust megismert (engem is). Kezdetekben szerettem volna tudni, milyen az íze, de most már nagyon szeretem és a füleit mosogatom.

alt

Én már magamat is be tudom takarni...

alt

és a lakásban is megtalálom rögtön a legjobb helyet...

alt

A szilveszteri petárdákat hülyeségnek tartom, de egy kicsit azért féltem, ha kint voltunk pisilni, de bent egy cseppet sem zavart. Boldog vagyok, hogy már vége van.
Viszlát legközelebb!!

A Ti Vánditok.

 
További cikkeink...