Siker


Pascal május óta él családban

Pascal gazdájától kaptuk ezeket az aranyos képeket, 2011. május 21 -én fogadták örökbe a menhelyről.

„Gondoltuk megosztunk néhány képet, hogy mekkorát nőtt azóta!” - a gazdi üzenete. Köszönjük!

alt alt alt alt

 

Betti csodálatos élete

Betti ebben a hónapban tölti harmadik születésnapját. Hét hónapos kora óta van nálam, előtte a Szikhát menhely lakója volt. Rengeteget tanultunk egymástól az együtt töltött idő alatt. Megtanított a kibelezett cipők által a rendrakásra, megtanított arra, hogy egy megtört kutyának is szüksége van következetes nevelésre. Tőle megtudhattam azt is, hogy bizony a kutyák is tudnak mosolyogni.
Ő megtanulta, hogy az idegenektől nem kell félni, hisz én azért vagyok, hogy vigyázzak rá. Megtanult csapatban élni, és a kutyaiskolában okosságokat eltanulni. Nem utolsó sorban állatvédelemre tanított, így az ő örökbe fogadása már sok kutyus életét megmentette. Remélem még sok vidám percünk lesz együtt! Boldog születésnapot Betti!

alt alt alt alt alt alt

Betti rátalált az igazi álom gazdira, hat testvére nem volt ilyen szerencsés, mivel Zeusz és Bob még mindig a menhelyen élnek és reménykedve várják sorsuk jobbra fordulását!

 

Pöttyös Panka története

A csatolt képeken szereplő kutyusról a 2010. november 4-i Orosházi Életből szereztem tudomást. A testvéréről, Egérkéről volt benne kép, de mikor ellátogattam a menhelyre, és megnézhettem a pöttömkéket, egyből letettem e mellett a kutyus mellett a voksomat. Úgy nézett rám, hogy egyből tudtam, őt szeretném, ő a tökéletes! A hazafelé vezető út kicsit rázós volt, szegényke eléggé nyáladzott, és félt is, kellett neki egy nap, mire bátorságra lelt és felélénkült. Kezdetben a lakásban volt, a hideg időre és fiatalságára tekintettel, ami igencsak tetszett neki.
Simogattuk, játszottunk vele, gügyögtünk neki. Miután kikerült a későbbi helyére, utána is sokszor volt benti vendég. Volt hogy együtt néztünk mesét a szobám szőnyegén hasalva. A kényeztetésnek meg is lett a következménye, ha csak egy kis rést is talál a bejárati ajtón, iszkiri befele. Körbe szalad a lakáson mire sikerül kiterelni. És rettentő lelkes, mozgékony, teli van szeretettel. Még mindig olyan tekintettel tud rám nézni, hogy elolvadok.

Eredeti neve Fincike volt, de ezt még a kezdetek kezdetén Pankára váltottam. Panninak, pöttyös Pankának szoktuk becézni. Mindenki nagyon szereti. Társa is van, a két éves Szíriusz személyében. Anyáskodik felette elég keményen. Bár Panni a kisebb, de ő a falkavezér, Szíriusz meg követi mindenben. Nagyszerű páros.
Pannika holnap lesz egy éves, és november közepe táján lesz egy éve, hogy nálunk van. Boldog születésnapot nekünk!

Köszönettel

Szemenyei Mónika és Pannika :)

alt alt alt alt

Kedves Mónika, Pöttyös Panka!

Nagy öröm volt látni, hogy a kis Finci jó helyre, biztonságos szerető otthonra talált! A képeket a sikertörténetekbe megjelentetjük, reméljük sokan megnézik és példaértékűnek tekintik. Munkánk igazi jutalma, ha a menhelyről származó kutyusainkról ilyen mosolygós, boldog visszajelzést kapunk. Panka testvérei és anyucija is gazdához került!

Üdvözlettel:  az orosházi állatvédők nevében: Pusztai Ilona

 
További cikkeink...