Siker


Csonti

Csonti láthatóan jól érzi magát az új gazdikkal és az új kutyatárssal, videót kaptunk róla:  http://www.youtube.com/watch?v=RH6JqPWSF78&feature=player_embedded

 

Laci: Mindig van remény!

Laci a legrégebbi lakó volt a menhelyen, 2003-ban került hozzánk, 1,5-2 éves körüli volt akkor. Nagyon bújós, dörgölőzős kutyus, az ember számára az isten! Sajnos azonban, a több mint kilenc év allatt Lacink senkinek sem kellett, de mindig van remény, élete utolsó éveit már egy igazi, szerető gazdi mellett töltheti. Új, német családjától jöttek ezek a hírek, az első nap után:
Laci igazi álomkutya, minden várakozást felülmúl, nagyon boldogok vele. Tévézett, mindenkinek örült a tévében, de sajnos nem viszonozták neki, majd aludt a gazdik közt a kanapén (cica a gazdi ölében volt közben). Az éjszakát a nappaliban töltötte, mert még nem mert a lépcsőn felmenni. Szobatiszta, kikéredzkedett elvégezni a dolgát, szépen sétál pórázon. Teljesen süketnek tűnik.

 alt alt alt alt alt alt

 

 

Kedves Pusztai llona!

Tájékoztatom , hogy a „kis Beigli", akit múlt héten csütörtökön hoztunk haza szeretettel gondol Önre és jól érzi magát a mi családunkban: apával, anyával, Anitával, a 3 cicával és Lizával, a család német vizslájával. Ja, és a nagymamával, aki napközben néz rá, amíg mi dolgozunk. Rendkívüli képességekkel rendelkezik, egyszerre 3 embert, egy kutyatársat és macskák hadát tudja lefárasztani. Ezenkívül vizsla Liza összes játékát képes begyűjteni, a kerítést pár perc alatt megrágni, alatta lyukat kaparni és átbújni. A legkedveltebb játéka az „ellenkezősdi", amit a vizsla egy ideig hősiesen tűr, majd " most már aztán mégis csak elég" alapon megpróbálja Benit (ez az új neve a kis beagle-nek) rendre utasítani. Nagyon okos, szinte érti szavainkat, amit egyszer megmutatunk neki, azt megjegyzi. Régi kutyás gazdik révén, mi azt hittük, hogy már mindent tudunk a kutyák lelki világáról, de ez korántsem így van. Minden nap mi is tanulunk tőlük, főleg szeretetet, ragaszkodást, őszinte érzelmeket.
Ezúttal küldök néhány fényképet, majd folyamatos beszámolókat is.

Köszönettel és munkájához sok sikert kívánva:
Juhász Józsefné

alt alt
 

 
További cikkeink...