Siker


Rákóczitelepi Ati

Ati kutyamamájának gazdája meghalt, így Ati és testvére egy lakatlan, gazdi nélküli házban jött a napvilágra. Ati így kissé bizalmatlan kölyök volt, de egy két jó szó után azért meg lehetett simogatni. Ilyen elhagyatott élet után igazán jó körülmények közé került, szép kutyaéletet kívánunk Ati!

Ati kicsinek:                                      Ati most:

alt altalt alt

 

Bori már Vanilie

Bori testvérkéjével Bajnokkal került a menhelyre, már egyszer gazdára találtak, de örökbefogadójuk visszahozta őket, mivel a testvérpár nem tudta megkülönböztetni a veteményest a füves kerttől és rendszeresen meg is szöktek. Bori élénk vérmérsékletű,  rendkívűl tanulékony, értelmes, szófogadó kutya. Csodálatra méltó nagyfokú alkalmazkodó képessége, új otthonában is rögtön feltalálta magát, és mint látjuk szerető, gondos gazdához került.

Bori még a menhelyen:                                              Itt már mint Vanilie:

alt alt

alt

 

Dorka

Dorka egy lakatlan tanyán élt kutyatársával, hogy őrizzék azt. Lakossági bejelentés alapján látogattuk meg, és amit láttunk, az korántsem felelt meg a felelős állattartás feltételeinek, pláne nem az állatszeretetnek. Dorka pajtásának körülményein javítottunk, és azóta is figyelemmel kísérjük életét, Dorka pedig a menhelyre került, onnan pedig rövid időn belül gazdához.
Íme, a különbség:

alt alt

 
További cikkeink...