Siker


Szerelem első látásra!

Október első hetében mutattuk be Rexit, a másfél év körüli német juhász kan kutyát, aki nagyon rossz körülmények között tengette életét. Rexi egy szempillantás alatt megtetszett örökbefogadójának, aki az Állatok Világnapján tartott nyílt napunkon szólt, hogy szívesen gazdája lenne a kutyusnak. Rexi egy rövid autóút után érkezett meg új családjához, ahol a találkozás szerelem volt első látásra. Közel két hete él boldogságban új gazdaasszonyával, ismerkedik a szomszéd pulival és a család macskáival, ők még hadilábon állnak Rexivel, aki kergeti őket, de nem rosszindulatból, csupán féktelen mozgásigényét csillapítandó.

altalt

 

Séna és Adolf azonnal szerelembe estek

A hétvégén jöttek Sénáért, az agyon fialtatott, bullmasztiff szukáért! Jött a gazda és a kutya vőlegény Adolf is! Első percben szerelem, azonnal boldogan szaladtak egymás felé! Séna nagyon jó helyre került, nagy kert, lakásban alvás, minden kutya álma. Persze Sénának még meg kell birkózni a gazda macskáival is, legalábbis el kell őket fogadnia! Remélem sikerülni fog!

alt alt

 

Uszi gyönyörű lett

„Nincs árvább a gazdátlan kutyánál! Ennek is volt neve. Ezen a néven szólították. Aztán egyszer csak semmije sincs már: nincs mit ennie, nincs kit szeretnie, még neve sincs. Hát nem borzasztó?”
Uszi egy igazi sikertörténet. Kopaszon, szőr nélkül, soványan találtuk, már lábra sem tudott állni, olyan gyenge, agyon éheztetett kis uszkár volt. Hónapokig gondoztuk, majd gazdihoz került, ma már lakásban él és gyönyörű lett!

alt alt

 
További cikkeink...